Pénisz minősége


mennyi ideig kell tartani az erekciót

Leleplezi a férfiakat az ujjaik hosszúsága [origo] A bőrkeményedések fizikai munkára utalhatnak, a lerágott körmök pedig ideges természetre, de immár az ujjak hosszából is messzemenő következtetéseket vonhatunk le.

Koreai kutatók megállapították, hogy a férfiak mutatóujjának és gyűrűsujjának arányából sejthető, mekkora pénisz minősége rendelkezik az illető: minél nagyobb a különbség a második és negyedik ujj pénisz minősége között, annál nagyobb az illető férfiassága.

  1. A kérdésem az lenne, hogy képes leszek még orgazmusra?
  2. 30 éves vagyok, nincs merevedés
  3. Fejes Réka Vámos Miklós: ritkán segít, hogyha a tettesre haragszunk Ha a péniszről van szó, mintha csak a méret számítana: van a kicsi meg a nagy, aztán kész.
  4. Készítsen magának vákuumszivattyút a péniszhez
  5. Pénisznövelés hatékonyan Kacérkodott már a nagyobb pénisz gondolatával?
  6. Jóna Angelika A szexet egész életünk során tanulnunk kell.
  7. Serkenti a pénisz növekedését

Másként fogalmazva: minél hosszabb a férfi gyűrűsujja a mutatóujjához képest, annál nagyobb mérettel áldotta meg a természet. A kutatók úgy vélik, hogy az ujjak aránya és a pénisz mérete közötti összefüggés gyökerét az anyaméhben kell keresnünk: az anya szervezetében az androgén hormonok férfi nemi hormonokkülönösen a tesztoszteron szintje a magzati fejlődés kulcsfontosságú szakaszaiban hat a pénisz növekedésére.

ÉRDEKES PÉNISZ TÉNYEK

A méhben lévő androgén hormonoknak köszönhető a hímvessző megfelelő fejlődése, és az is kiderült, hogy a férfi nemi szerv fejlődését irányító gének szerepet játszanak az ujjak hosszának fejlődésében is.

Az utóbbi időben egyre több kutatás vizsgálta az ujjak hossza és az anyaméhben kialakuló veleszületett tulajdonságok közötti összefüggéseket.

a pénisz erekciójának iránya

Arra már korábban fény derült, hogy az ujjak arányából következtetni lehet a szexuális beállítottságra nőknél minél nagyobb a mutatóujj és a gyűrűsujj közti különbség, annál nagyobb a homoszexualitás valószínűségeés összefüggést véltek felfedezni a daganatos betegségek és az ujjak hossza között is kevésbé hajlamosak prosztatarákra azok a férfiak, akiknek gyűrűsujja rövidebb a mutatóujjuknál. Az ujjhossz-arány és péniszhossz összefüggését tanulmányozó koreai kutatók20 évnél idősebb férfit pénisz minősége be a vizsgálatba, és a pénisz méretét petyhüdt, pénisz minősége a lehető leghosszabbra nyújtott állapotban is mérték utóbbit altatásban, mivel a nyújtás meglehetős fájdalommal jár.

Az ujjhossz és a petyhüdt hímvessző mérete között nem találtak összefüggést, de a nyújtott pénisz hossza és az ujjak pénisz minősége között egyértelmű pénisz minősége tudtak kimutatni.

pénisz hossza felálló állapotban

Az eredmények az Asian Journal of Andrology -ban jelentek meg. Kapcsolódó cikk.

PenimaX 60x Pénisz méretek: mit jelent a nagy pénisz és mit a kicsi? Fellebbentjük a fátylat a pénisz méretekről és bemutatjuk a pénisznövelési lehetőségeket Összeszedtük a férfiakat és nőket leginkább foglalkoztató kérdéseket-válaszokat a férfi pénisz minősége kapcsán. Olvasd el a legérdekesebb összeállítást a hímvesszőről! Pénisz minősége cikk az alábbiakkal foglalkozik: Pénisz méret: mekkora az átlagos pénisz méret a pénisz minősége és Magyarországon? Mire mondjuk azt, hogy kis pénisz vagy nagy pénisz?