Baba könyv

Megjelent: 2014. december 03. szerda Írta: Ivett

Borito 2 konyvecskeKedves Szülők, Nagyszülők, Gyermekgondozók!

Már kapható a Mackó Mocorgó „babaokosító” mese könyvecskék 1. és 2. része, Az erdei kirándulás és Mackó Mocorgó labdázik címmel.
Mesébe szőtt tudnivalók, játékötletek, mondókák babáknak, amiből „okosodhatnak”. Segítő kérdések, tanácsok a felnőtteknek, amivel „okosíthatják” a babákat.

 

Borito kirandulos-ar1

1 rész: Az erdei kirándulás

 

 Borito kirandulos-ar2

Az erdei kirándulás - kézbábbal

Borito labdazik-ar1

2. rész: Mackó Mocorgó labdázik

 

Márciusi kedvezmény: 900 Ft

 

Borito labdazik-ar2

Mackó Mocorgó labdázik - kézbábbal

kezbabkismacko

Kézbáb Mackó Mocorgó

 Borito 2 konyvecske-ar

A 2 könyvecske együtt

 

 

 

Megrendelhető a e-mail címen.

Az alábbi adatok kitöltésével feliratkozhatsz a Mackó Mocorgó hírlevélre, így minden héten értesülhetsz a gyermekfoglalkozások aktuális helyszíneiről, időpontjairól, fontosabb eseményekről. Lehetőséged van a hírlevélben küldött linken keresztül a gyermekfoglalkozások bármelyikére bejelentkezni.
captcha 
Kérlek valós e-mail címet adjál meg. Adataidat bizalmasan kezeljük, nem kerülnek továbbításra. A megadott e-mail címre heti hírlevél érkezik, melyről egy linkre kattintva bármikor leiratkozhatsz.
A babafüzet segítségével, a 3 év alatti gyermekek Mackó Mocorgó meséin keresztül ismerkedhetnek a korosztályuknak megfelelő tudnivalókkal. A hétköznapi történetekben(kirándulás, labdázás) a család tagjaival, a színekkel, az ellentétpár fogalmakkal, az irányokkal, számokkal, állatokkal találkoznak a gyerekek. A mesébe szőtt tudnivalók, mondókák, a szülőknek, gyermekgondozóknak összeállított kérdések, játékötletek, a kézbe fogható plüss Mocorgó mackó segítik az ismeretanyag rögzülését, és beszédre ösztönözik a gyermeket.

Kellemes együttlétet, mesélést és játékot kíván Mackó Mocorgó!


Hamarosan:

Mackó Mocorgó piacra megy

 

Macko Mocorgó

boritk dombor
telefon dombor +36 30 514 96 44

Keress a Facebookon